Le plus grand parc de Noël de Grèce

Mulliri i Elfëve

Për vitin e 12-të, Bashkia e Trikalas dhe e-Trikala S.A., organizojnë parkun më të madh falas  të Krishtlindjeve në Greqi.

Mulliri  i Elfëve, që nga momenti i parë dhe për 11 vjet, ofroi miliona buzëqeshje, me pranim falas, aktivitete falas dhe surpriza të panumërta.

Edicioni i 12-të tashmë ka filluar dhe po përgatit një tjetër rezultat mbresëlënës. Tema e rinovuar, rimodelimi i parkut dhe funksionimi i Mullirit, do të kënaqin edhe vizitorin më kërkues.

Historia filloi kështu…

Ishte 9 dhjetori 2011 kur Babadimri e transformoi Mullirin Matsopulos, në Trikala, në parkun më të madh të Krishtlindjeve në Greqi, Mulliri i Elfëve. Oxhaqet e vjetra filluan dhe që atëherë ata kanë punuar pa pushim, me qëllimin e vetëm për t’u ofruar gëzim të rinjve dhe të moshuarve.

Babadimri, duke pasur natyrisht me ndihmësit e tij të çmuar elfët dhe drerët e përrallave, filloi udhëtimin e tij për të vizituar fëmijët në të gjithë botën deri në Krishtlindje dhe për të përfunduar në Mullirin e tij të preferuar të elfëve.

Si çdo vit, diçka e re po ndodh në Mullirin e Elfëve. Një histori e re që do të udhëtojë të rinj e të moshuar në një botë përrallore dhe magjike.

Një herë e një kohë në një planet të vogël të një galaktike të gjerë jetonte një Princ i vogël mes trëndafilave dhe vullkaneve. Me afrimin e Krishtlindjeve, Princi i vogël filloi të ëndërronte për një botë tjetër!

 

Kështu që vendosi të udhëtonte në planete të tjera dhe të kërkonte të vërtetën. Ai vizitoi 5 planete ku në secilin prej tyre kishte vetëm një banor, Mbretin madhështor, një Trëndafil të bukur dhe aromatik, Llambaxhiun besnik dhe Astronomin elegant. Planeti i fundit që vizitoi ishte Toka dhe ai e gjeti veten në Mullirin e Elfëve ku takoi Babadimrin dhe ndihmësit e tij të panumërt.

 

Udhëtimi i një Princi të vogël fillon me një avion dhe ndihmën e 3 pilotëve. Në çdo planet që viziton, ai takon një personazh të çuditshëm dhe secili i tregon historinë e tij të përrallave heroit tonë të vogël!

 

Bëhuni gati për një udhëtim magjik dhe përrallore nëpër galaktikën e gjerë, qëndroni nën yje, shikoni me kujdes rreth jush dhe nëse një fëmijë i vogël dhe i buzëqeshur ju afrohet, mos e injoroni, do të jetë patjetër një Princ i vogël.

FOLLOW #milosxotikon

   Info

Këtë vit Mulliri i Elfëve do të hapet më  24  nëntor dhe do të funksionojë çdo ditë  deri  më 7 janar 2024 nga ora 10:00 e mëngjesit deri në orën 10:00 të mbrëmjes!

Si çdo vit, hyrja në park dhe aktivitetet janë FALAS:

  • Shtëpia e Babagjyshit
  • Posta e elfëve
  • Pikturë fytyre
  • Hyrja në Muzeun e Mullirit
  • Hyrja dhe fotografia me heronjtë e këtij viti (me mjetet e tua)

Në zonë ka një park argëtues me lojëra të sigurta dhe mbresëlënëse me çmime shumë të ulëta.

Së fundi, në zonën e Parkut ka një treg snack (festivali i ushqimit të Krishtlindjeve) dhe një treg dhuratash.

Ju ftojmë të vini, duke veshur buzëqeshjen tuaj, të argëtoheni të gjithë së bashku dhe të festoni këtë Krishtlindje në parkun më të madh me temë në Ballkan.

PS: Për turne të organizuara, telefononi në +30 2431038890 ose dërgoni një email në info@milosxotikon.gr

Po të presim.