Εστιατόριο Δροσοσταλιά

περιγραφη

Η κουζίνα μας
Η κουζίνα μας βασίζεται στις ποιο νόστιμες παραδοσιακές συνταγές της περιοχής μας τις οποίες συνδυάζουμε με τις νέες τάσεις της ελληνικής γαστρονομίας. Επιλέγουμε οι ίδιοι με μεράκι και λεπτομέρεια τις καλύτερες πρώτες ύλες λαχανικών και κρεάτων από αυστηρά επιλεγμένους συνεργάτες με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων που φθάνουν στο τραπέζι σας . Σε όλα τα πιάτα μας προσπαθούμε να δείξουμε την αγάπη μας για την ελληνική γαστρονομία με σεβασμό στην παράδοση της περιοχής μας. Τους καλοκαιρινούς μήνες η πλειοψηφία των φαγητών γίνεται από τον παραδοσιακό κήπο της Δροσοσταλιάς. Αξίζει να δοκιμάσετε τα φτιαγμένα με μεράκι μαγειρευτά φαγητά μας καθώς και τα ορεκτικά μας που βασίζονται κατά κύριο λόγο σε πεντανόστιμα λαχανικά.

Η Ιστορία μας

Εμπνευστής και δημιουργός της επιχείρησης ο Κωνσταντίνος Παπαγαλής με αγάπη και μεράκι για την περιοχή του Σμοκόβου, πάρα τις αρχικά μεγάλες δυσκολίες πίστεψε και δημιούργησε το εστιατόριο, αρχίζοντας τις κατασκευές το 2005 οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2008 . Σε μια άγνωστη και δύσβατη για το κοινό τότε περιοχή, η οικογένεια μας κατάφερε να κατασκευάσει σε ένα όμορφο λόφο την επιχείρηση και να επικοινωνήσει στον κόσμο μια νέα εναλλακτική πρόταση εστιατορίου η οποία συνδυάζει το αγνό, παραδοσιακό, ποιοτικό φαγητό με την χαλάρωση στην καταπληκτική θέα της Λίμνης Σμοκόβου . Βρίσκεται στην θέση Παλαιόχωρι της Λίμνης Σμοκόβου , τρία χιλιόμετρα από την Ανάβρα Καρδίτσας και τέσσερα μόλις χιλιόμετρα από την έξοδο της Νέας Κεντρικής Οδού Ελλάδος (Ε65) . Μπορείτε να μας επισκεφτείτε εύκολα και γρήγορα αν ταξιδέψετε προς τα Λουτρά Σμοκόβου ,αν ταξιδέψετε από Αθήνα προς τα Μετέωρα (Τρίκαλα ) ή από τα Μετέωρα προς τους Δελφούς . Επίσης εύκολη είναι η πρόσβαση και από την πόλη της Λάρισας, καθώς βρισκόμαστε μόλις μία ώρα απόσταση. Η Δροσοσταλιά βρίσκεται σε μια πανέμορφη καταπράσινη τοποθεσία βλέποντας από την βεράντα της, την Λίμνη Σμοκόβου καθώς και όλο το θεσσαλικό κάμπο μέχρι τις κορυφές του ξακουστού Ολύμπου. Σε έναν νέο καταπράσινο εξωτερικό μας χώρο υπάρχουν παιδικά παιχνίδια όπου μπορούνε να παίξουν οι μικροί μας επισκέπτες με ασφάλεια.

Η Δροσοσταλιά συνεχίζει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της εποχής μας διατηρώντας παράλληλα τις αρχές της: μεράκι για την μαγειρική ,αγάπη για τη λίμνη μας, σεβασμός στο
περιβάλλον της περιοχής μας , ανάγκη για ειλικρινή, άμεση, ανθρώπινη και ζεστή επικοινωνία με εσάς.
Καλώς ήρθατε στην Λίμνη Σμοκόβου
Καλώς ήρθατε στην Δροσοσταλιά..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΛΙΜΝΗ ΣΜΟΚΟΒΟΥ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

698 252 2593

INSTAGRAM

DROSOSTALIA

Κατηγορία
  • Φαγητό