Ταβερνα Το Χανι

περιγραφη

Μόλις 50 μέτρα από τον Μύλο των Ξωτικών, Το αναπαλαιωμένο & αυθεντικό Χάνι του 1918, αποτελεί το γευστικό σημείο αναφοράς της πόλης των Τρικάλων!
Θεωρείται ένα από τα πιο παλαιά οικήματα της πόλης και πλέον πέρα από το πολύ καλό φαγητό του, αποτελεί και σημείο αναφοράς για τις εξαιρετικές νέες αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις . Ο ιδιοκτήτης της πολυφημισμένης ταβέρνας στα Τρίκαλα, Γιάννης Κούκιας , «ανέβασε» μερικές φωτογραφίες από τις παρεμβάσεις στον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού, οι οποίες αναδεικνύουν σε μια άλλη εποχή τις γωνιές της ταβέρνας . Η τοποθεσία και η αρχιτεκτονική του χώρου θα σας δημιουργήσουν μοναδικές απολαυστικές στιγμές σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Σας περιμένουμε με ένα πλούσιο εορταστικό μενού που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μοσχαροκεφαλή ψητή σε ξυλόφουρνο, πρασοτηγανιά χοιρινή , φρέσκιες σαλάτες ,λουκάνικο παραγωγής μας ντόπιο και φυσικά βαρελίσιο κρασί από το κελάρι και πολλά παραδοσιακά εδέσματα !

Το ΧΑΝΙ είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει στους γνώριμους χώρους του. Με τις καλύτερες ετικέτες κρασιών, το πλουσιο ποιοτικό μενού και το ζεστό ανανεωμένο χώρο του διεκδικεί επάξια την πρωτιά στις προτιμήσεις σας εδώ και χρόνια!
Η Ταβέρνα Το Χάνι στον Χάρτη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πύλης 2, Τρίκαλα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 24310 28502, 6947 706046

WEBSITE

ToXani

Κατηγορία
  • Φαγητό